SÄLJA EN BOSTAD UTOMLANDS

SÄLJA EN BOSTAD UTOMLANDS

Vill du sälja en bostad utomlands? Har du en fastighet som du inte lyckats hitta rätt köpare till på den nationella marknaden?

I sådant fall är Realigro Real Estate webbportalen för dig. Det finns många anledningar till att välja Realigro när man vill sälja en bostad utomlands.

Alla annonser som publiceras i Topp-position får upp till och över 1200 besök i månaden, från 190 olika länder i hela världen.

KONTAKT GARANTERAS.

Stora siffror för den internationella fastighetsportalen Realigro, som erbjuder enorm synlighet tack vare att sidan varje månad besöks av över 150 miljoner potentiella utländska köpare - det vill säga minst 20 gånger fler besök jämfört med en nationell fastighetsportal.

Realigro är en knutpunkt för förmedlingar och privatpersoner som vill sälja en bostad utomlands, och för många utländska köpare som vill köpa i sitt hemland.

Sidan är utmärkt positionerad online och i sökmotorer tack vare de nyckelord som utlänningar använder mest frekvent på sina respektive modersmål.

Detta är därmed den enda flerspråkiga plattformen som publicerar annonserna exklusivt. Din annons kommer inte att dupliceras på 100 eller fler liknande portaler, eftersom det ger många dubbletter per annons och skapar bekymmer med sökmotorerna.

Den internationella portalen Realigro är den bästa metoden för dig som vill sälja en bostad utomlands eftersom sidan kan besökas på 24 språk, kan erbjuda utlänningar bästa möjliga användarupplevelse och hjälper till att öka efterfrågan.

Om du väljer Realigro för att sälja en bostad utomlands kan du fullfölja försäljningen utan några försäljningsavgifter. Köparna kontaktar dig direkt via kontaktformuläret, utan några mellanhänder.

Förlora ingen tid utan köp en Topp-positionerad annons direkt via denna sida:

Köp en Topp-annons

Om ni är en professionell aktör på bostadsmarknaden rekommenderar vi istället våra Pro-tjänster:

Realigros tjänster för fastighetsförmedlingar

Related Insights

Närliggande fastigheter

Vackert hus med fantastisk utsikt Magnifik hus i det lugna Svarta berget, mot söder, med fantastisk utsikt över dalen och Pyrenéerna. 30 minuter från...
Cod. 36874

Försäljning Villa, Frankrike, Haute-Savoie, Evian les bains, avenue de gavot

6,758,256.96SEK
Försäljning
Villa

145 m²
Hus i Evian les Bains med magnifik utsikt över Genèvesjön. Huset har en ingång med skåp och toalett och handtvätt. Ett fullt utrustat kök ut mot vard...
Cod. 36786

Försäljning Hus, Frankrike, Oise, serifontaine, rue pierre Eugène boyer

6,188,880.00SEK
Försäljning
Hus

10000 m²
Till salu sektorn av Gisors, nära Serifontaine Två hus, huvudhus och en uthus. På grund av 9900m ² stängt. Trädgård vid floden med en ö och damm. ...
Sälja byhus stenhus beläget i södra Frankrike i Aveyron nära staden Millau som är 25 minuter, gorges du tarn 15 minuter från Aigoualberget 25 minuter....
1 / 69
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB