SÄLJA EN BOSTAD UTOMLANDS

SÄLJA EN BOSTAD UTOMLANDS

Vill du sälja en bostad utomlands? Har du en fastighet som du inte lyckats hitta rätt köpare till på den nationella marknaden?

I sådant fall är Realigro Real Estate webbportalen för dig. Det finns många anledningar till att välja Realigro när man vill sälja en bostad utomlands.

Alla annonser som publiceras i Topp-position får upp till och över 1200 besök i månaden, från 190 olika länder i hela världen.

KONTAKT GARANTERAS.

Stora siffror för den internationella fastighetsportalen Realigro, som erbjuder enorm synlighet tack vare att sidan varje månad besöks av över 150 miljoner potentiella utländska köpare - det vill säga minst 20 gånger fler besök jämfört med en nationell fastighetsportal.

Realigro är en knutpunkt för förmedlingar och privatpersoner som vill sälja en bostad utomlands, och för många utländska köpare som vill köpa i sitt hemland.

Sidan är utmärkt positionerad online och i sökmotorer tack vare de nyckelord som utlänningar använder mest frekvent på sina respektive modersmål.

Detta är därmed den enda flerspråkiga plattformen som publicerar annonserna exklusivt. Din annons kommer inte att dupliceras på 100 eller fler liknande portaler, eftersom det ger många dubbletter per annons och skapar bekymmer med sökmotorerna.

Den internationella portalen Realigro är den bästa metoden för dig som vill sälja en bostad utomlands eftersom sidan kan besökas på 24 språk, kan erbjuda utlänningar bästa möjliga användarupplevelse och hjälper till att öka efterfrågan.

Om du väljer Realigro för att sälja en bostad utomlands kan du fullfölja försäljningen utan några försäljningsavgifter. Köparna kontaktar dig direkt via kontaktformuläret, utan några mellanhänder.

Förlora ingen tid utan köp en Topp-positionerad annons direkt via denna sida:

Köp en Topp-annons

Om ni är en professionell aktör på bostadsmarknaden rekommenderar vi istället våra Pro-tjänster:

Realigros tjänster för fastighetsförmedlingar

Related Insights

Närliggande fastigheter

Cod. 36229

Försäljning Hus, Frankrike, Gard, ST AMBROIX, 17 rue de la republique

1,878,336.50SEK
Försäljning
Hus

225 m²
15 km från ales på kanten av en väg, i en grön miljö ett vackert hus i hjärtat av Cévennes med ett totalt område på 225m ² Coup de coeur garanterad f...
Cod. 36192

Försäljning 2:a, Frankrike, Hérault, Sete, 8 quai Rhin et Danube 34200 Sète

1,448,103.00SEK
Försäljning
2:a

45 m²
Vackert renoverat T2 med balkong och loggia, 1 sovrum
Cod. 36059

Försäljning Byggnad, Frankrike, Charente, chalais, 2 Rue de Perigueux

2,096,601.30SEK
Försäljning
Byggnad

498 m²
Detta är en privat försäljning. Ingen byrå avgifter Fantastisk investeringsmöjlighet med möjlighet till 15% avkastning. 5 APARTMENTS, 2 SHOPS och en ...
Cod. 36019

Försäljning Hus, Frankrike, Gard, Goudargues, verfeuil

2,434,492.00SEK
Försäljning
Hus

1500 m²
17 km från Uzès och Bagnols Sur Cèze och 7 km från Goudargues. House of Architect, Bright, med terrass Tropézienne på golvet. Konstruktion och tradi...
1 / 65
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB