Flytta till Tasmanien. Expatriate och bor i Tasmanien

 

Den enda öregionen på den australiensiska kontinenten, en underbar vagga med parker och naturreservat, den nation som kommer att vara föremål för vår mini-guide idag är Tasmanien! Med sin huvudstad, Hobart, som erbjuder flera möjligheter och skönheter att locka turister varje år från hela världen, kan det vara ett lönsamt alternativ för dem som vill flytta till en ny verklighet. Som du vet är vi hos Realigro åtagit oss att alltid hitta en lösning som passar våra läsares behov och till och med idag vill vi ge dig något extra!

Att köpa en fastighet i Tasmanien kommer att vara nyckeln till Volta som helt förändrar ditt liv.

Om du är redo och du inte kan vänta med att ta reda på mer, behöver du bara göra dig bekväm, sätta upp papper och en penna. Vi kan börja!

                                                    

                      

Låt oss börja med det första steget att övervinna: den som är relaterad till dokumentationen som behövs för att komma åt Tasmanien. Identitetskort och pass är obligatoriska och måste givetvis vara giltigt. För inresevisum istället är det ett grundläggande dokument för dem som vill stanna kvar i landet i mer än tre månader. Vad gäller vaccinationer finns inga speciella problem med hygienisk-sanitetsprofylax.

Efter att ha behandlat och avslutat denna parentes, låt oss ta oss till hjärtat av vår mini guide.

Låt oss analysera levnadskostnaderna i den här nationen. För att göra detta har vi bestämt oss för att infoga en liten, enkel och intuitiv lista för att bättre ge en överblick över kostnaderna att bära när de har bosatt sig i Tasmanien.

Den stad som vi har tagit som referens är Hobart, huvudstaden, och vi kommer ihåg att den nationella valutan är den australiensiska dollarn. (1 AUD motsvarar 0,61 EURO)

Måltid, Ekonomisk restaurang 17.00 A $

Mjölk (normal), (1L) 1,11 A $

Inredning av färskt vitbröd (500g) 2,20 A $

Ris (vit), (1kg) 2,44 A $

Ägg (normalt) (12) 4,73 A $

Lokal ost (1kg) 9.80 A $

Kycklingbröst, (1kg) 10,67 A $

Enkelriktad biljett (lokal transport) 3,00 A $

Månatlig prenumeration (full pris) 75,00 A $

I allmänhet kan vi säga att priserna är ganska måttliga, med tanke på att det är en verklighet rik på möjligheter, vilket garanterar att alla kan få en anständig lön i linje med kostnaden för det australiensiska livet. Vi kommer ihåg att den här nationen har utmärkta tjänster och högkvalificerad personal.

Och för fastigheter?

Att köpa en fastighet eller teckna ett leasingavtal är en vanlig praxis i Tasmanien. Många är de unga som bestämmer varje år för att flytta till detta land och investera på fastighetsmarknaden.

För den månatliga hyran talar vi om 1 200 australiska dollar för byggnader i centrum. För köp av en fastighet börjar priserna från 5 000 australiska dollar per kvadratmeter.

 

Vad kan vi säga, vi hoppas att vår guide har visat sig vara användbar. Ha en bra resa!

Related Insights

  •  
    Flytta till Tasmanien. Expatriate och bor i Tasmanien

      Den enda öregionen på den australiensiska kontinenten, en underbar vagga med parker och naturreservat, den nation som kommer att vara föremål för vår mini-guide idag är Tasmanien! Med sin huvudstad, Hobart, som erbjuder flera möjligheter och skönheter att locka turister varje år från hela värld ...

Närliggande fastigheter

Cod. 27859

Försäljning Åkermark, Tasmanien , Hobart, Hobart, Hobart

Reserved negotiation
Försäljning
Åkermark

580000 m²
mark till salu
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB