Flytta till New Jersey. Expatriate och bor i New Jersey

 

 

New Jersey: En av destinationerna med en "galen kulturell identitet, det är den mest tätbefolkade staten i USA. Den tätast bebodda staden Newark med sina 500 000 invånare har gjort det möjligt för denna nation att få smeknamnet "Garden State".

Bevis det: du har ofta velat flytta till ett sådant tillstånd, och kanske försöka hitta ditt lugnhörn som passar dina behov. Och vad om vi berättade att det idag är möjligt att göra det och också på ett bekvämt sätt? Tror inte på det? Vi på Realigro bestämde oss återigen för att överraska dig! Genom att skapa en mini-guide är vi redo att eliminera alla dina tvivel, så att du kan köpa en fastighet i New Jersey i total lugn och utan att medföra stora risker för din plånbok! Så är du redo? Vi hoppas att han sa att vår resa till New Jersey är på väg att börja!

          

Låt oss börja med några grundläggande begrepp: vilka dokument behövs för att få tillgång till detta tillstånd? Även för New Jersey gäller lagstiftningen i de flesta USA. Endast passet kommer att krävas, med en återstående giltighet på minst sex månader från det att landet trätt in.

  En gång i New Jersey är det lämpligt att förstå hur och vart man ska flytta. Huvudstaden är Trenton, även om den inte är den mest befolkade staden i staten (i själva verket är den femte). Den representerar också en fokusering för hela ekonomin i landet. Det ligger nästan i mitten av staten, varför det ofta anses vara en integrerad del av New York storstadsområde, ibland i Delaware. Staden serveras av en känd spårväg, den så kallade flodlinjen, som perfekt förbinder denna metropol med de andra. Det är bra att komma ihåg att det i allmänhet inte finns några stora urbana realiteter i New Jersey, och det är utan tvekan ett element av grundläggande betydelse, eftersom fastighetspriserna och korta levnadskostnaderna speciellt påverkas exakt av agglomerationsstorleken stadsområden.

Vi kommer att analysera i detalj levnadskostnaderna i New Jersey. Det är bekvämt du kommer att fråga. Tja, för att besvara denna fråga tydligt men också i djupet och framför allt för att ge dig större praktisk när du har kommit in i detta tillstånd har vi bestämt dig för att infoga en liten lista över viktiga varor och eventuella utgifter som kan bäras i New Jersey .

 

1 kilo kyckling kostar i allmänhet 8,1 $ och 9,2 $

1 liter mjölk kostar vanligtvis mellan $ 0,9 och $ 1,1

Ett dussin ägg kostar ungefär $ 3,9

En brödbröd: mellan 2,4-3 $

Kött (Kyckling, kalvkött, fläsk): 49 $

Mjölk, ägg och bröd: $ 38

Frukt, grönsaker och grönsaker: $ 72

Och vad sägs om fastigheter? Här är det också nödvändigt att skilja mellan de mest storstads- och randområdena, både för leasingavtal och för försäljning och inköpskontrakt.

En stuga i hjärtat av huvudstaden kommer att kosta cirka 400 000 euro, medan priserna i de närliggande områdena också faller med 100 000 euro. När det gäller leasingavtal startar vi från 500 euro per månad upp till högst 700 euro för större fastigheter med alla bekvämligheter.

Vi hoppas att denna mini guide var till nytta för dig ... Vi önskar dig en trevlig resa till att upptäcka New Jersey!

Related Insights

  •  
    Flytta till New Jersey. Expatriate och bor i New Jersey

        New Jersey: En av destinationerna med en "galen kulturell identitet, det är den mest tätbefolkade staten i USA. Den tätast bebodda staden Newark med sina 500 000 invånare har gjort det möjligt för denna nation att få smeknamnet "Garden State". Bevis det: du har ofta velat flytta till et ...

Närliggande fastigheter

Cod. 34366

Försäljning Övrigt (Bostäder), New Jersey, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

4,708,999.81SEK
Försäljning
Övrigt (Bostäder)

175.59 m²
Vacker 4 sovrum 3 badrum hem i en fantastisk familj grannskap, bara miles från NYC. Idealiskt beläget i slutet av en mycket lugn, önskvärd gata. Nära ...
Cod. 13388

Uthyrning 5:a eller större, New Jersey, Newark, Weehawken, Weehawken

20,042.56SEK
Uthyrning
5:a eller större

1000 m²
En 3 sovrum duplex i viktoriansk style2 familjen
UNAVAILABLE
Cod. 3489

Försäljning Villa, New Jersey, Newark, Newark, Newark

29,662,990.91SEK
Försäljning
Villa

390 m²
Till salu, fri breda Bay
UNAVAILABLE
Cod. 3488

Försäljning Villa, New Jersey, Trenton, Trenton, Trenton

54,636,022.44SEK
Försäljning
Villa

547 m²
Till salu
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB